Follow by Email

About

sâmbătă, 28 iulie 2012

Filmul: Good Luck Chuck online


An apariție:  2007
Categoria: Drama, Comedie, Fantastic
Actor Principal: Dane Cook
Nota film: 5,5/10
Despre filmul Good Luck Chuck 2007 :

În prezent, Chuck (Dane Cook) este în treizeci de ani, si conduce un cabinet stomatologic în aceeaşi clădire ca cel mai bun prieten al lui Stu (Dan Fogler), chirurgie plastica de afaceri. Chuck se găseşte în imposibilitatea de a spune prietena lui, Carol (Chelan Simmons), că el o iubeşte, iar ea se desparte de el în timp ce face sex pe plaja. La o nunta, Chuck se indragosteste cu Cam Wexler (Jessica Alba), un biolog uneori stîngace, dar prietenos marin. Solicită Chuck Cam o dată, dar ea îl refuză uşor. În timp ce lucra la un habitat pinguin, Cam accidental strecoară şi chips-uri dinte ei. Atunci când ea vizitează Chuck să-l fix, îi cere să meargă cu el în loc de a plăti el. Deşi iniţial reticenţi, Cam este de acord. Între timp, Stu remarcă modelul de fete a se căsători cât mai curând Chuck are sex cu ei. Stu convinge în cele din urmă Chuck să îmbrăţişeze afluxul de femei care au învăţat de modelul său şi vizita practica sa, argumentând că nu e nimic mai bun decât având o mulţime de vinovăţie, fără sex. Cu toate acestea, după ce această aşa-numita "vină fără sex", cu numeroase femei, Chuck decide că vrea o relatie serioasa cu came. Cu toate acestea, chiar înainte de el are sex cu ea, Stu îl informează că fiecare dintre Chuck femei sa culcat cu s-au căsătorit, inclusiv Carol. Îngrijorat de faptul că acelaşi lucru se va întâmpla la Cam, Chuck începe să o evite.

Notă: Vezi Good Luck Chuck online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme online noi!


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Good Luck Chuck online - Filme noi

Filmul: SeeFood online


An apariție:  2012
Categoria: Comedie, Animatie
Actor Principal: Steven Bone
Nota film: 4,2/10
Despre filmul SeeFood 2012 :

Ea a început atunci când Julius şi puilor a fost cu o cursa de joc Hunt, 2 scafandri umane a apărut de nicăieri şi a furat o duzină de ouă, saci de rechini de recif Pup lui. După incident, Pup a fost lupta pentru a găsi o modalitate de a salva fraţii şi surorile. În timp ce încearcă să se gândească la un mod, prietenul său, Octo, a apărut şi a adus puilor la o veche navă abandonată, care a scufundat mult timp în urmă. Şi nu există prevăzută invenţiei Octo, care a atras atenţia lui Pup.
Ulterior, în timp ce Spin a fost de înot în jurul valorii de ocean, el a găsit un meniu de restaurant, care plutea, nu departe de unde a fost aproape sufocat Mertle la moarte de către o pungă de plastic. A fost apoi Spin-au chemat la un plan de a scăpa de Julius. Spin, apoi a adus meniul pentru a arăta că există Julius variates alte produse alimentare, în special din continent. Mai târziu, a adus Spin Julius de la plaja de lângă casa lor şi Julius ucis aproape o femela numita Heather.

Notă: Vezi SeeFood online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme noi!


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

SeeFood online 2012

Film The Three Stooges online subtitrat gratis. Filme noi subtitrate in limba romana si filme 2012.

Rezumat The Three Stooges 2012 .

După peste un deceniu şi probleme de turnare, fotografie principal a avut loc din mai până în iulie 2011.Filmul este programat sa fie lansat pe 13 aprilie 2012.Filmul este evaluat PG pentru violenţă de prost gust, umor grosolan şi sugestiv, inclusiv limba de sistemul de rating MPAA.

Ca sa vedeti filme noi online fara intreruperi dati play iar atunci cand incepe filmul dati pause si lasati cateva minute sa se incarce!


Optiunea 1 - The Three Stooges Online subtitratTrailer The Three Stooges 2012

The Three Stooges 2012

Filmul: Rites of Spring online


An apariție:  2011
Categoria: Horror, Thriller
Actor Principal: Katherine Randolph
Nota film: 4,8/10
Despre filmul Rites of Spring 2011 :

Filmul se deschide pe un stil Texas Chainsaw intro carte, care ne oferă un fragment de poveste spate. Înapoi în 1984, mai multe adolescenti dispărut fără urmă. Nu organisme au fost niciodată găsite. Cu toate acestea, nu mai devreme a acestor dispariţii inexplicabile început, decât s-au oprit. Până în anul următor, atunci când ciclul a inceput din nou. Acest model de dispariţii a continuat timp de 24 de ani.
Ne sunt introduse la "Stranger", omul din spatele dispariţiile, ca el incepe ritualul anual din nou prin selectarea culturilor ultimul său de fete nubile tinere să se sacrifice pentru el monstru ţine închis în pivniţa lui.
Dar, aşa cum am menţionat, acesta este un mash-up. Partea criminalităţii thriller, horror parte. Deci, în timp ce Străinul ajunge la muncă, noi sunt introduse la Ben. Ben este în jos pe noroc lui şi până la ochii din datorii, astfel, împreună cu fratele lui Tommy, prietena Amy şi rău Dude, Paul, ele complot să-l răpească fiica unui bogat om de afaceri ... si ca este calea de cruce gen, astfel încât aceste două poveşti concurente trebuie să conveargă într-un singur şi este manipulat cu abilitate.

Notă: Vezi Rites of Spring online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme online subtitrate!


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Rites of Spring online

Filmul: Back to the Future online


An apariție:  1989
Categoria: Aventura, Comedie, SF
Actor Principal: Michael J. Fox
Nota film: 7,7/10
Despre filmul Back to the Future 1989 :

Marty si Doc descoperi în curând că în 1985 la care s-au intors sa schimbat dramatic. Biff a devenit bogat şi corupt, si-a schimbat Hill Valley într-o distopie haotic. Tatăl lui Marty, George, a fost ucis în 1973, şi-a forţat Biff mama sa, Lorena, pentru a se căsătorească cu el în schimb. Doc a fost angajat la un azil de nebuni, şi Dave, Linda si Marty sunt departe la şcoli-internat. Doc găseşte dovezi de almanah de sport şi călătoria lui Biff a trecut în DeLorean şi spune Marty are nevoie pentru a afla când Biff mai mic a primit almanah astfel încât acestea să poată corecta linia de timp. Marty decide să se confrunte cu Biff în ceea ce priveşte almanah. Biff explică faptul că el a primit cartea de la un om vechi la 12 noiembrie 1955, care ia spus că el niciodată nu va pierde atâta timp cât el a pariat pe fiecare câştigător în almanah. El a fost, de asemenea, a spus pentru a elimina pe oricine, în special, care l-au întrebat despre almanah în cazul în care orice încercare de a schimba trecutul, astfel Biff încearcă să omoare Marty timp în care el arată că el a ucis George, şi a permis Hill Valley pentru a fi preluată de crima pentru a evita să fie prins. Cu toate acestea, Marty scapă cu Doc şi, cu noi informaţii, se întoarce în 1955.

Notă: Vezi Back to the Future online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme online gratis subtitrate!


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Back to the Future 1989

Filmul: For a Good Time, Call... online


An apariție:  2012
Categoria: Comedie
Nota film: 5,5/10
Actor Principal: Ari Graynor
Despre filmul For a Good Time, Call... 2012 :

Lecţii de Takeaway de domnisoarele de onoare din vara trecută - că comedii bazate pe sex feminin-poate fi prea murdar, şi profitabil să boot - este una care a fost auzit tare si clar de la Hollywood camere de bord şi birourile executive, şi la fel de sigur ca ziua este lunga, suntem într-un flux constant de comedii de prost-a facut doamna scatological. Este drept inevitabil de diminuarea revine, nu uitaţi că există ceva Despre Maria şi Pie Tomcats americane a născut. Din fericire, fata-greu de sex comedie indie telefon Pentru un apel Timpul bun nu este Tomcats de sex feminin. Nu este domnisoarele de onoare, fie. Dar este o imagine drăguţ şi simpatic, cu farmecul său rambunctious propriu.
Lauren Miller (care a co-scris cu Katie Anne Naylon) joacă Lauren, un yuppie care încuiat, în scena de film in primul rand, este lovit cu un brutal (brutal şi funny), rupe-up de prietenul ei snitty.

Notă: Vezi For a Good Time, Call... online gratis subtitrat in romana HD si Filme 2012 noi
  Vizionare Plăcută de Filme online 2012!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 31 Septembrie 2012 !

Trailer VIDEO

For a Good Time, Call... online - Filme 2012

Filmul: The Possession online


An apariție:  2012
Categoria: Horror, Thriller
Nota film: 8,5/10
Actor Principal: Natasha Calis
Despre filmul The Possession 2012 :

A fost iniţial evaluat R de MPAA pentru "imagini violenţă, teroare şi tulburătoare", dar filmul a fost editat în cele din urmă pentru a primi un PG-13 pentru evaluare "materialului tematic mature de violenţă şi de secvenţe de tulburătoare." . Acesta este programat sa fie lansat pe 31 august, 2012.Povestea se bazeaza pe caseta de Dybbuk.

Notă: Vezi The Possession online gratis subtitrat in romana HD si Filme 2012 online
  Vizionare Plăcută de Filme online horror!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 08 Octombrie 2012 !

Trailer VIDEO

The Possession online - Filme horror 2012

Filmul: Lawless online


An apariție:  2012
Categoria: Crima, Drama, Western
Nota film: 8,1/10
Actor Principal: Tom Hardy
Despre filmul Lawless 2012 :
Clocitoare cu brutalitate şi machismul, Proposition Duo Directorul Ioan Hillcoat si scenaristul Nick Cave a vânturilor din mediul rural film cu gangsteri înapoi la Interzicerea-America de epoca pentru o distractie înalt-poveste a trei fraţi şi o mulţime de violenţă.
Este '30 Virginia şi tare Bondurant fratii (Tom Hardy, Jason Clarke, Shia LaBeouf), s-au făcut numele lor de funcţionare ilegală Moonshine de la "cel mai ploios judeţ în lume". Dar, atunci când acestea sunt tractat într-un război de sosirea vicios agent federal Charlie Greble (Guy Pearce), fierbe sânge şi se revarsă asupra messily. Trei fraţi găsi afacerea lor de contrabandă sub ameninţare în Interzicerea-era Franklin County, Virginia.The Povestea se bazeaza pe bunicul Matt Bondurant şi stră-unchi.

Notă: Vezi Lawless online gratis subtitrat in romana HD si Filme gratis 2012
  Vizionare Plăcută de Filme online 2012!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 29 Septembrie 2012 !

Trailer VIDEO

Lawless online - Filme noi 2012

Filmul: Samsara online


An apariție:  2012
Categoria: Documentar
Nota film: 8,0/10
Actor Principal: Ron Fricke
Despre filmul Samsara 2012 :

Luate în contextul de unde şi când a fost de screening, Samsara a fost, dacă nu un film excelent, apoi cel puţin o alegere excelenta de film. Programat ca Gala de închidere de la sfârşitul de Weekend cu ecran lat de Bradford lui, Ron Fricke non-narativ Opus prezinta potentialul de cinema cu ecran lat de 8K, aceasta a fost filmat pe Panavision 70mm, scanate la rezoluţie mare şi proiectat perfect în National Media Muzeului Pictureville cinema. A fost un mod potrivit de a celebra un festival care face o mare de cinema de format mare si prezinta o cantitate mare de mândrie în echipa sa de proiecţie de experţi, mai mult de ruşinea de multiplexe, în prezent scything prin intermediul lor.
Filmul lui Fricke în sine este tot ceea ce aţi aştepta de la o bucată de non-narative cinema, filmat de peste cinci ani, în douăzeci şi cinci de ţări. Este mare şi îndrăzneţ, capturarea vizuale, care tratează, în general, ochii majoritatea oamenilor nu vor avea sansa de a vedea.

Notă: Vezi Samsara online gratis subtitrat in romana HD si Filme gratis noi
  Vizionare Plăcută de Filme online gratis 2012!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 23 Septembrie 2012 !

Trailer VIDEO

Samsara online gratis - Filme 2012 subtitrate

Filmul: Robot & Frank online


An apariție:  2012
Categoria: Drama, Comedie, SF
Nota film: 7,4/10
Actor Principal: Peter Sarsgaard
Despre filmul Robot & Frank 2012 :

Situat în viitorul apropiat, Frank (Langella), este tot ceea ce te-ai aştepta ca el să fie. Capricios, cărunt, nepoliticos - un om stereotip vechi se potrivesc la un trai T. singur în ţara sa de origine rurală mare, el este vizitat de Hunter fiul frustrat (James Marsden), pe o bază săptămânală, dar cele cinci excursii de o oră pentru a vedea lui tatăl devin mai mult o corvoada, cu fiecare vizită ulterioară. Frank este la fel de unappreciative de henpecking fiului său, astfel încât ceea ce, dacă vrea să mănânce cereale Crunch căpitanul şi să aibă casa lui manifesta pe plan extern simţul său de stare generală de rău? Cu toate acestea, este tot mai mare preocupare a lui Hunter, pentru tatăl său psihice, care este sursa de nivel intens de control. Lucrurile devin aşa de rău că Frank nu pot aminti ceea ce pe bună dreptate, ani fiul său a absolvit Princeton, şi totuşi nivelul său ridicat de funcţionalitate încă cere ca el să fie dat de multe ori beneficiul îndoială. Copiii (James Marsden şi Liv Tyler), de o imbatranire ex-condamnat pe nume Frank (Frank Langella), angaja un robot (exprimat de către Peter Sarsgaard), să aibă grijă de tatăl lor de imbatranire. Iniţial abtine de prezenţei de roboţi în viaţa lui, Frank se încălzeşte până la tovarăşul său nou şi se foloseşte de el pentru a comite un jaf în scopul de a câştiga afecţiunea a bibliotecarului local (Susan Sarandon).


Notă: Vezi Robot & Frank online gratis subtitrat in romana HD si Filme gratis 2012
  Vizionare Plăcută de Filme online 2012!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 24 Septembrie 2012 !

Trailer VIDEO

Robot & Frank online subtitrat - Filme 2012

Filmul: Hit and Run online


An apariție:  2012
Categoria: Actiune, Comedie, Romantic
Nota film: 6,5/10
Actor Principal: Dax Shepard
Despre filmul Hit and Run 2012 :

Când prietena lui devine un interviu de locuri de muncă de o viaţă în Los Angeles, un criminal fost sub protecţia martorilor decide să-l înfrunte pe toate si ei de a conduce oraşul în care trecutul său periculos încă îl bântuie. De-a lungul modul în care acestea se implica cu gelozie fostii iubiti, mareşali federale şi Bradley Cooper, cu Dreadlocks.
REVIEW: Corect, având în vedere titlul său, Hit and Run a venit de nicaieri si a fost una dintre surprizele frumoase mici de Comic Con. Stiam foarte putin despre filmul sau de ce să se aştepte, care este, probabil, cel mai bun mod de a se bucura de acest vechi-şcoală de acţiune-comedie.


Notă: Vezi Hit and Run online gratis subtitrat in romana HD si Filme 2012 noi
  Vizionare Plăcută de Filme noi 2012!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 24 Septembrie 2012 !

Trailer VIDEO

Hit and Run online gratis - Filme online 2012

Filmul: Compliance online


An apariție:  2012
Categoria: Drama, Thriller
Nota film: 6,6/10
Actor Principal: Ann Dowd
Despre filmul Compliance 2012 :

Respectarea Craig Zobel este o contabilitate fictiva slab o crimă adevărată - o crimă atât de adevărat ciudat că publicul de la Sundance, a avut un timp greu sa cred ceea ce au văzut în film. Un apel telefonic a venit într-un restaurant fast-food, pretins de la un poliţist.Ofiţer a declarat managerul restaurantului ca unul din angajatii ei a fost un hoţ, şi el nevoie de ajutorul ei în recuperarea banilor ea a furat. Care a început un calvar mai multe ore, în cazul în care o fată nevinovată tânără a fost de benzi cautat, spanked şi în cele din urmă abuzat sexual - toate la comanda de o voce la telefon.
Ce nu înseamnă că necredinţa pentru film? În cazul în care oamenii merg din film şi nu înţeleg ce sa întâmplat sau de ce, înseamnă filmul nu a reuşit? Sau există doar un blocaj mental în spectatori - în special tipul de lux, care vine de la Sundance, - ". Autoritate", care nu le va permite să accepte faptul că, în circumstanţele potrivite ei s-ar comporta reprehensibly la ordin.


Notă: Vezi Compliance online gratis subtitrat in romana HD si Filme 2012
  Vizionare Plăcută de Filme online 2012!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 17 Septembrie 2012 !

Trailer VIDEO

Compliance - Filme 2012 online

Filmul: Cosmopolis online


An apariție:  2012
Categoria: Drama
Nota film: 6,1/10
Actor Principal: Robert Pattinson
Despre filmul Cosmopolis 2012 :

Miliardarul Eric Packer (Robert Pattinson), plimbari lent în Manhattan, în limuzina sa, că el foloseşte în biroul său în timp ce în drumul său de a frizerul său preferat, chiar dacă există blocaje de trafic. Ele sunt cauzate de o vizită a preşedintelui Statelor Unite şi de înmormântare a muzicianului favorit lui Eric, a cărui muzică se joacă într-una din cele două lifturi private. El a fost recent căsătorit. În maşină şi în altă parte el are întrevederi cu soţia sa, care nu doresc sex cu el, pentru a economisi energie are nevoie pentru munca ei. În schimb el are sex cu alte femei. În maşina sa, în timp ce o întâlnire, el are medicul său să efectueze sa consult medical de zi cu zi; Eric griji cu privire la medicul de constatarea că el are o prostata asimetric. După speculaţiile valută devastator a ucide garda lui de corp şi urmează o cale de mai mult auto-distrugere, inclusiv vizitarea criminal sa potenţială şi sa împuşcat în mâna pe scop.


Notă: Vezi Cosmopolis online gratis subtitrat in romana HD si Filme noi 2012
  Vizionare Plăcută de Filme 2012 noi!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 11 Noiembrie 2012 !

Trailer VIDEO

Cosmopolis online - Filme 2012

Filmul: Sparkle online


An apariție:  2012
Categoria: Drama
Nota film: 6,5/10
Actor Principal: Jordin Sparks
Despre filmul Sparkle 2012 :

Jordin Sparks film mai joaca, Derek Luke, Whitney Houston, Mike Epps, Cee Lo Green, Carmen Ejogo, Tika Sumpter, Tamela Mann şi Omari Hardwick. Caracteristici paiete melodii din filmul original, scris de suflet muzician Curtis Mayfield, precum si compozitii noi, de R & B R. Kelly artist. Acest film va fi debutul de R & B / pop cantareata si American Idol câştigător Jordin Sparks, ca o actriţă. Sparkle marchează, de asemenea, Whitney Houston, al cincilea şi ultimul rol de film, ea a murit la 11 februarie 2012, la trei luni după ce sa încheiat filmările.Filmul va fi dedicat memoriei ei. Sparkle fenomen muzical (Jordin Sparks) se lupta pentru a deveni un star în timp ce depăşirea problemelor care sunt rupere familia ei afară. Dintr-o zonă bogată Detroit şi fiica la o mama singura (Whitney Houston), ea încearcă să echilibreze o poveste de dragoste cu nou manager de muzică, Stix (Derek Luke), în timp ce se ocupă cu provocări neaşteptate viata noua ei va aduce ca ea şi cele două surori sora (Carmen Ejogo) şi Dolores (Tika Sumpter), să depună eforturi pentru a deveni un grup dinamic în timpul cântând Motown-era. Între timp, sora începe o afacere cu droguri Domnul inselatoare, Satin (Mike Epps).


Notă: Vezi Sparkle online gratis subtitrat in romana HD si Filme 2012
  Vizionare Plăcută de Filme 2012 online!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 05 Noiembrie 2012 !

Trailer VIDEO

Sparkle online - Filme noi 2012

vineri, 27 iulie 2012

Filmul: ParaNorman online


An apariție:  2012
Categoria: Animatie, Aventura, Comedie
Actor Principal: Kodi Smit-McPhe
Nota film: 6,2/10
Despre filmul ParaNorman 2012 :

«Ser sensibil ES Leer Poesia y en el nu destacar equipo Deportivo, nu esto». Y Que es păcat SER meniul para los estómagos De los más Pequeños de la Casa ─ su TONO ES melancólico, lánguido, incluso oscuro Dentro de Sus parámetros ─, apela con tremenda efectividad al niño que los que ya nu lo somos seguimos llevando Dentro. Y si el espectador disfruta El cine de género, mejor que mejor. Porque "El Mundo alucinante de Norman" es ONU Sentido festejo de la Serie B de Siempre, la Clasica y La Moderna, al terorii en sesión Doble y del amor al incondicional por tantos y tantos iconos y Producer que nos Han mantenido con ONU Ojo abierto frente al televizor Durante Buena Parte de Nuestra infancia y adolescencia. Y Que nos mantienen Hoy en dia, por supuesto.


Notă: Vezi ParaNorman online gratis subtitrat in romana HD si Filme 2012 noi
  Vizionare Plăcută de Filme online 2012!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 24 Septembrie 2012 !

Trailer VIDEO

ParaNorman online - Filme 2012

Filmul: Red Hook Summer online


An apariție:  2012
Categoria: Drama
Actor Principal: Jules Brown
Nota film: 5,0/10
Despre filmul Red Hook Summer 2012 :

Noul film al lui Spike Lee, Vara Red Hook, ia-l înapoi pe străzile din Brooklyn şi îl pune din nou în rolul de Mookie, livreaza pizza pentru Famous lui Sal. Dar nu este chiar o întoarcere la formă - cel puţin nu în versiunea prea mult timp, care a fost ecranizat la Sundance.
Flick este un copil de 13 ani de la Atlanta, a cărui mamă îl face să-şi petreacă vara cu bunicul său în Hook Red, un doc din Brooklyn comunitate, care a fost in curs de gentrificare rapidă în ultimii ani. Bunicul său este Episcopul Enoh, predicator la o biserică baptistă lângă mica la proiecte Red Hook, un om strict, care crede că Isus este singura cale spre fericire.

Notă: Vezi Red Hook Summer online gratis subtitrat in romana HD si Filme 2012
  Vizionare Plăcută de Filme noi 2012!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 01 Septembrie 2012 !

Trailer VIDEO

Red Hook Summer - Filme 2012 online

Filmul: 2 Days in New York online


An apariție:  2012
Categoria: Comedie
Actor Principal: Julie Delpy
Nota film: 6,2/10
Despre filmul 2 Days in New York 2012 :

Dacă există un lucru am învăţat de la drama Julie Delpy este minunat excentric, este că parizienii sunt la fel de nevrotic ca New York-ezi. Cine a ştiut? Directorul Delpy urmează pe ei de 2007, 2 zile la Paris (pe care nu am văzut, dar va face acum un punct de a vâna în jos), cu aventurile sale continue de Marion, care trăiesc în Big Apple, cu fiul ei tineri ... şi partajarea sferturi cu un nou iubit Mingus american (Chris Rock [Grown Ups], care nu a fost niciodată acest ecran dulce atragator), şi fiica lui tineri. Lor de uz casnic plăcut haotic este aruncat în revoltelor neplăcut pentru câteva zile când familia ei francez vine in vizita la fel ca ea este de finisare, de asemenea, pregătirile pentru o importantă expoziţie de fotografie ei. Tu nu poate lua nici de aceasta la valoarea nominală: tatăl ei, pentru unul, este doar o treaptă mai jos un stereotip scandalos, şi mai multe crestaturi de mai sus doar outrageousness simplu. (Tatăl real Delpy, actorul veteran Albert Delpy, aduce un farmec obraznic la o parte.)

Notă: Vezi 2 Days in New York online gratis subtitrat in romana HD si Filme online 2012
  Vizionare Plăcută de Filme 2012!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 10 Septembrie 2012 !

Trailer VIDEO

2 Days in New York online - Filme noi 2012

Filmul: Hope Springs online


An apariție:  2012
Categoria: Comedie, Drama
Actor Principal: Meryl Streep
Nota film: 7,0/10
Despre filmul Hope Springs 2012 :

După 30 de ani de căsătorie, Soames Kay şi Arnold participa la consiliere de căsătorie intens de la Dr. Domenii lui Bernie Un cuplu de uşor-over-mijloc-de vârstă se găseşte în mai mult de un şanţ, post-post cuib gol. Ce să fac?
O schiţă complot prea-simplificat pentru un film minunat, dulce, amuzant, trist, liniştită, care permite talentele de distributie care acţionează să strălucească. Un script de mare, cu faţa-în dezvoltarea caracterului. Nici unul dintre produsele de peste de aici dramatismul.
Ştim cu toţii despre Meryl Streep si Tommy Lee Jones, dar chiar şi aceştia să livreze ceva noutate. Dar, Steve Carell ne oferă un spectacol nuanţat, fără cel mai mic indiciu de shtick. Observaţi Elisabeth Shue într-o mică parte care oferă mare. Precum Jean Smart & Mimi Rogers.

Notă: Vezi Hope Springs online gratis subtitrat in romana HD si Filme 2012
  Vizionare Plăcută de Filme 2012 noi!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 28 Octombrie 2012 !

Trailer VIDEO

Hope Springs - Filme online 2012

Filmul: The Campaign online


An apariție:  2012
Categoria: Comedie
Actor Principal: Will Ferrell
Nota film: 7,1/10
Despre filmul The Campaign 2012 :

Filmul este absolut de aur de benzi desenate. După film, mă întrebam cine Ferrell a fost canalizarea şi bănuiesc că a fost John Edwards. Nu e nimic minte suflare aici. Ferrell nu se face exact un caracter diferit decât filmele anterioare, cum ar fi cavalerii Talladega şi Blades of Glory. Dar asta nu înseamnă că nu a fost amuzant. De fapt, el a fost nimic scurt de strălucită în acest rol special.
Zach Galifinakis nu a fost la fel de bun ca Ferrell, dar el a avut unele momente stralucitoare, nu se pune problema.Înainte şi înapoi, lupta a fost doar superb. Am putea-am văzut pe cei doi merg la ea toată ziua.
Roach, regizorul filmului, nu este străin de politică. Pentru înregistrare, acest film nu se apleca liberale sau conservatoare. De fapt, nu exista nici o politică abia în ea. Tot filmul a încercat să facă era să o la ridicolul de campanii de viaţă reale. Şi au făcut-o bine real.

Notă: Vezi The Campaign online gratis subtitrat in romana HD si Filme noi 2012
  Vizionare Plăcută de Filme 2012 online!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 5 Noiembrie 2012 !

Trailer VIDEO

The Campaign online - Filme 2012

Filmul: The Babymakers online


An apariție:  2012
Categoria: Aventura, Comedie
Actor Principal: Paul Schneider
Nota film: 6,9/10
Despre filmul The Babymakers 2012 :

Ce obţii atunci când traversează unul dintre actorii de cinema de caractere, fără îndoială, cel mai talentat, cu cea mai tare actrita de pe planeta? Atunci când este în contextul de o comedie de amatori, cum ar fi director de Jay Chandresekhar lui "The Babymakers", răspunsul este, un flop. La fel de mult cum doriţi să rădăcină pentru Paul Schneider şi Olivia Munn ca un cuplu căsătorit încercaţi să rămâneţi gravidă, în ciuda deficienţelor iubitul lui fiziologice, "The Babymakers" închide orice fond comercial astfel. Tommy (Schneider) şi Audrey (Munn) au fost căsătoriţi de trei ani, atunci când decid că este timpul de a procrea. Problema este ca, spaţii de filmare lui Tommy. Lucru bun, el a depus 20 de doze de spermă intr-o banca de sperma. Tommy are nevoie doar pentru a obţine înapoi tubul de ultima încercare rămasă a lui de om de suc, care a fost achiziţionat de către un cuplu homosexual. Un script pretenţios din echipa de scenariu de Peter Gaulke şi Gerry Swallow devine exacerbat, cu valori de producţie sărace şi direcţie calitate inferioara.

Notă: Vezi The Babymakers online gratis subtitrat in romana HD si Filme online 2012
  Vizionare Plăcută de Filme noi 2012!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 3 Septembrie 2012 !

Trailer VIDEO

The Babymakers - Filme 2012 online

Filmul: 360 online


An apariție:  2012
Categoria: Drama, Romantic
Actor Principal: Rachel Weisz
Nota film: 5,6/10
Despre filmul 360 2012 :

Deloc surprinzător, "360" este un film excepţional de împlinit şi bine-artizanale, cu Meirelles continuă să evolueze într-una dintre cele mai impresionante directorii care lucrează în lumea de astăzi. În termeni vizuali, filmul este absolut uimitoare, împuşcat în stilul său obişnuit naturalist şi vopsite în culori subtile, estompate şi utilizarea minunat locatiile sale de multe pentru a da un sentiment cu adevărat globală decât subliniază perfect ambiţiile sale umaniste.Compoziţia de multe poze este incredibil de superb, iar filmul are unele de editare cu adevărat original şi Split munca ecran care îi permite să curgă şi pentru a muta cu gratie pe tot parcursul. Cu un timp surprinzator de economic în funcţiune de mai puţin de două ore, filmul este bine ritm şi pachete într-o mare de teatru, beneficiind de mai multe piese şi un set de tensionate, câteva flash-uri de violenţă.

Notă: Vezi 360 online gratis subtitrat in romana HD si Filme 2012 noi
  Vizionare Plăcută de Filme 2012!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 18 August 2012 !

Trailer VIDEO

360 online - Filme 2012 online

Filmul: Celeste and Jesse Forever online


An apariție:  2012
Categoria: Drama, Comedie, Fantastic
Actor Principal: Rashida Jones
Nota film: 5,3/10
Despre filmul Celeste and Jesse Forever 2012 :

Celeste (Rashida Jones) şi Jesse (Andy Samberg), întâlnit în liceu, tineri căsătoriţi şi sunt în creştere în afară. Acum treizeci de ani, Celeste este condus de proprietarul ei propria firma de consultanta media, Jesse este din nou şomer şi, în special, nici o grabă de a face ceva cu viata lui. Celeste este convins că divorţează Jesse este un lucru dreptul de a face - ea este pe drumul ei în sus, el este pe nicăieri calea lui, şi dacă o fac acum, în loc de mai târziu, ele pot rămâne prieteni de susţinere. Jesse acceptă pasiv această tranziţie în prietenie, chiar dacă el este încă în dragoste cu ea. Ca realitatea de separarea lor în seturi, Celeste încet şi dureros seama ea a fost cavaler cu privire la relatia lor, si decizia ei, care, odată părea matură şi progresivă, acum pare a fi impulsiv si egoist. Dar sincronizarea ei cu Jesse este mai mică decât întâmplător. În timp ce navigaţi schimbările turbulente din viaţa lor şi în inimile lor, cei doi afla ca, în scopul de a iubi cu adevarat pe cineva, va trebui să-i lasa sa plece.

Notă: Vezi Celeste and Jesse Forever online gratis subtitrat in romana HD si Filme noi 2012
  Vizionare Plăcută de Filme online 2012!


Server 1 Online

Acest film nu a aparut inca ! Va fii disponibil pe site dupa data de 20 Septembrie 2012 !

Trailer VIDEO

Celeste and Jesse Forever online - Filme 2012

miercuri, 25 iulie 2012

Filmul: You May Not Kiss the Bride online


An apariție:  2011
Categoria: Comedie, Romantic
Actor Principal: Dave Annable
Nota film: 4,7/10
Despre filmul You May Not Kiss the Bride 2011 :

Aceasta este povestea unui tanar fotograf animal de companie jucat de Dave Annable, care accidental intră în atenţia unui sef mafiot croat nevoie de cineva să se căsătorească cu fiica sa, astfel ea poate să rămână în SUA, după unele constrângere mob-stil, Annabel dă şi în promite să nu se intimă cu mireasa, dar ea se dovedeşte a fi irezistibila. Când în luna de miere tropicale mireasa este răpit, Annabel vine la ei de salvare şi câştigă peste ei.
Annabel oferă o performanţă de mare ca fotograf. El mi-aduce aminte de un tanar mai restrâns Jim Carrey, cu un potenţial considerabil pentru a duce în viitor, în comedii romantice. Un fotograf PET modest (Dave Annabele), este aruncat în serios de acţiune, aventură şi romantism atunci când el este obligat să se căsătorească cu o mireasa croat (Katharine McPhee) şi petrece luna de miere într-o staţiune tropicală de la distanţă în cazul în care ea este răpit.

Notă: Vezi You May Not Kiss the Bride online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme online gratis!


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

You May Not Kiss the Bride

marți, 24 iulie 2012

Filmul: A Good Year online


An apariție:  2006
Categoria: Comedie, Drama, Romantic, Dragoste
Actor Principal: Russell Crowe
Nota film: 6,8/10
Despre filmul A Good Year 2006 :

În prolog, o tânără Max Skinner, îşi petrece vacanţa de vară din copilărie de învăţare pentru a aprecia lucrurile fine in viata la domeniu viticol unchiului lui Henry, în Provence, în sud-estul Franţei. Unele 25 de ani mai târziu, Max este un lipsită de etică, agresiv, greu de lucru la Londra, pe bază de comerciant de investiţii. După moartea unchiului său, Max este singurul beneficiar al proprietăţii francez. El călătoreşte în Provence, pentru a se pregăti pentru o vânzare rapidă. La scurt timp dupa sosirea a bate un proprietar de cafenea locală, pe nume Fanny Chenal, pe bicicleta, ca rezultat al său de conducere, neglijent. Ulterior, el descoperă că ultimul său tur de forţă financiară a oraşului-l aterizat in apa fierbinte cu guvernul britanic, precum şi cu directorii firmei sale, necesită întoarcerea la Londra. Pentru a ajuta la vânzarea lui planificate de proprietate, Max se fixează în grabă câteva fotografii şi în procesul de el cade într-o piscină goală. El nu este în măsură de a scăpa de până la Fanny Chenal, de conducere şi de spotting maşina său de închiriere, apare şi se transformă pe de alimentare cu apă în represalii. Această întârziere determină pe Max să dor de zborul său şi care au omis să raporteze directorilor în persoană, el este suspendat de la locul de muncă şi activităţi comerciale pentru o săptămână.

Notă: Vezi A Good Year online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme online noi!


Partea 1 OnlinePartea 2 OnlineTrailer VIDEO

A Good Year 2006

sâmbătă, 21 iulie 2012

Film Chernobyl Diaries online subtitrat gratis. Filme online subtitrate in limba romana si filme noi 2012 .

Rezumat Chernobyl Diaries 2012 .

Filmul urmăreşte un grup de şase tineri turişti, care, în căutarea de a merge pe calea bătută, să angajeze un "extrem de tur" ghid. Ignorand avertismentele, el le ia în oraşul Pripyat, fosta casă a lucrătorilor de la reactorul nuclear de la Cernobâl, ci un oraş pustiu de la dezastrul de mai mult de 25 de ani în urmă. După o scurtă explorare a orasului abandonat, cu toate acestea, grupul de curând constată naufragiat, doar pentru a descoperi că sunt vânaţi de fiinţe ciudate, care acum locuiesc în oraş.

Ca sa vedeti filme noi online fara intreruperi dati play iar atunci cand incepe filmul dati pause si lasati cateva minute sa se incarce!


Optiunea 1 - Chernobyl Diaries Online subtitratTrailer Chernobyl Diaries 2012

Cernobâl Diaries 2012

marți, 17 iulie 2012

Ice Age: Continental Drift online

gratis fara intrerupere HD subtitrat 2012 si .filme online noi.


Descriere Film Ice Age: Continental Drift 2012. (Traducere Eng - RO)

Una dintre cele mai indragite trio filmdom lui - "Ice Age lui" Manny, Diego şi Sid - se angajeaza în cea mai mare aventură a lor după cataclism stabileşte un întreg continent in deriva. Separată de restul de turma, pe care o folosesc ca un aisberg o navă improvizat, care le lansează într-o aventura epica maritima. Manny si gasca sunt contestate ca niciodata inainte de a deveni eroi şi de a face imposibilă, deoarece acestea se confruntă cu exoticele creaturi marine, explora o lume nouă curajoasa, şi luptă cu piraţii necruţător. Şi Réunion, Scrat cu piuliţă lui la blestemat catapultandu-l în locuri cu veveriţa preistorică care mers înainte.

Urmareste filmul subtitrat Ice Age: Continental Drift online 2012 Tradus in limba romana. Vizionare Placuta de Filme Online Noi!


Server 1 - Ice Age: Continental Drift Online subtitratTrailer Ice Age: Continental Drift 2012

Ice Age: Continental Drift

luni, 16 iulie 2012

American Reunion online

traduse gratis fara intrerupere HD 2012 si .filme online noi.


Descriere Film American Reunion 2012. (Traducere Eng - RO)

În Reunion comedie americana, cu toate personajele American Pie cu care ne-am întâlnit un pic mai mult de un deceniu în urmă se întorc la East Great Falls lor pentru liceu reuniune. Într-un week-end de mult timp, ei vor descoperi ceea ce s-a schimbat, ce nu că timpul şi distanţa nu poate rupe legăturile de prietenie. Era vară 1999, când patru băieţi Michigan a început o aventură pentru a-si pierde virginitatea lor. În anii care au trecut, Jim si Michelle s-au căsătorit în timp ce Kevin şi Vicky spus la revedere. Oz şi Heather au crescut în afară, dar încă tânjeşte după Finch pentru mama lui Stifler. Acum, aceşti prieteni pe tot parcursul vieţii au venit acasă ca adulţi de a se lăsa copleşiti de amintiri şi a obţine inspirat de - adolescenti hormonal care a lansat o legendă comedie.

Urmareste filmul subtitrat American Reunion online 2012 Tradus in limba romana. Vizionare Placuta de Filme Online Noi!


CD 1 - American Reunion Online subtitratCD 2 - American Reunion Online subtitratTrailer American Reunion 2012

American Reunion 2012

Film Casa de mi Padre online subtitrat gratis. Filme noi subtitrate in limba romana si filme 2012.

Rezumat Casa de mi Padre online 2012.

În luna octombrie 2010 a fost raportat ca Gael García Bernal şi Diego Luna au alaturat distributiei filmului impreuna cu Genesis Rodriguez, Armendáriz Pedro, Jr., Hector Jimenez, şi Adrian Martinez. Bernal va juca un prieten de familie, Luna se va juca fratele lui Ferrell şi Rodriguez va juca interesul de dragoste a lui Ferrell. Matt Piedmont, un colaborator frecvent, cu Will Ferrell, a fost numit ca director filmului. A fost, de asemenea, raportat că parcela va fi spus într-un stil prea dramatic telenovela şi caracteristici subtitrari in limba engleza. În ianuarie 2011, un rezumat al parcelei a fost lansat, împreună cu un raport care a schimbat titlul de Comedie spaniolă Untitled.

Ca sa vedeti filme noi online fara intreruperi dati play iar atunci cand incepe filmul dati pause si lasati cateva minute sa se incarce!


Optiunea 1 - Casa de mi Padre Online subtitratTrailer Casa de mi Padre 2012

Casa de mi Padre 2012

duminică, 15 iulie 2012

Film Lockout online subtitrat gratis. Filme noi subtitrate in limba romana si filme 2012.

Rezumat Lockout 2012 .

Guy Pearce este de zăpadă, un agent liber-tun Guvernul condamnat pentru o crimă pe care nu a comis-o. El este oferit libertatea sa, dacă el poate salva pe fiica preşedintelui de la o închisoare în spaţiu care a fost depăşită de către prizonierii săi.

Ca sa vedeti filme noi online fara intreruperi dati play iar atunci cand incepe filmul dati pause si lasati cateva minute sa se incarce!


Optiunea 1 - Lockout Online subtitratTrailer Lockout 2012

Lockout online 2012

sâmbătă, 14 iulie 2012

Filmul: Mongol online


An apariție:  2007
Categoria: Biografic, Drama, Istoric
Actor Principal: Tadanobu Asano
Nota film: 7,3/10
Despre filmul Mongol 2007 :

Temüjin merge la Jamukha său prieten din copilărie (Sun Honglei), care este acum un Khan el însuşi. Jamukha este de acord să-l ajute sa soţie înapoi şi ataca tribul Merkit, dar numai după un an trece.Atacul asupra tribului Merkit este un succes, şi Temüjin găseşte Börte viu şi mort Chiledu. Cu toate acestea, aşa cum se temea, Bortë a fost deja violate şi a plecat insarcinata cu fiul Chiledu lui, care ia Temüjin ca propriul lui. Temüjin şi oamenii lui pleca mai devreme în dimineaţa următoare, şi doi dintre soldaţii lui Jamukha alege să se alăture Temüjin, deoarece le distribuie prada mai razboinici sale decât Jamukha. Jamukha urmariri jos Temüjin, dar Temüjin refuză să trimită înapoi combatanţilor Jamukha şi cai, deoarece, explică el un războinic mongol este liber să aleagă liderul său. Jamukha îl avertizează că acţiunile sale vor duce la conflicte în viitor. Taichar (Bu Ren), fratele lui Jamukha, mai tarziu, este ucis în timp ce încerca să fure din nou caii lui Jamukha, Jamukha şi Temüjin merge la război. Numeric, armata Temüjin este repede învins. Jamukha declară victoria şi decide să facă Temüjin un sclav, mai degrabă decât executa el.

Notă: Vezi Mongol online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme 2012!


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Mongol online 2007

Filmul: Redline online


An apariție:  2007
Categoria: Actiune
Actor Principal: Nathan Phillips
Nota film: 3,7/10
Despre filmul Redline 2007 :

Natasha Martin (Nadia Bjorlin) este un mecanic auto frumoasă şi muzician aspirant care este invitat să se alăture producator de muzica Infamous (Eddie Griffin), la bordul avionul său privat, în drum spre Las Vegas, în aprecierea de serviciile sale privind lui Ford GT. Ea este, de asemenea, un foarte priceput-pilot de curse, dar uneori este bântuit de amintirile de la moartea tatălui ei, la o cursă NASCAR mulţi ani în urmă. Între timp, pe de alta parte a orasului, Carlo (Nathan Phillips), tocmai a revenit dintr-un turneu de datorie în Irak. El se întâlneşte cu fratele său Jason (Jesse Johnson), înainte de a merge la Las Vegas se. Carlo nu este fericit că Jason este viaţă cu unchiul lor mafiot Michael D'Orazio (Angus Macfadyen), pe care el mereu vede ca fiind cauza distrugerii familiei lor. Nu ştie că Michael a fost rulează un inel de contrafacere succes se datorează şi alte milioane de organizare infracţiunilor de dolari.

Notă: Vezi Redline online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme 2012 Online!


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Redline 2007 online

Filmul: Blades Of Blood online


An apariție:  2010
Categoria: Actiune
Actor Principal: Seong-hyeon Baek
Nota film: 5,8/10
Despre filmul Blades Of Blood 2010 :

Este foarte iritant atunci când afla intreaga calatorie a fost practic pentru nimic şi că este ceea ce acest film este. Aproape totul despre el este inutil şi redundant. Ea are unele lupta cu sabia bine, dar care este foarte puţini şi nimic despre acest film a fost foarte captivant.Remorcă pentru a face acest lucru se pare ca un film complet diferit, dar nu este. Nici unul dintre personajele într-adevăr s-au remarcat şi eu doar nu a dat un rahat ceea ce se întâmplă, şi intriga nu este cu adevărat întortocheate sau nimic, dar simţit peste tot locul.Ideea şi complot nu au avut nici măcar părea că tot original şi plictisitor pentru cea mai mare parte, filmul încearcă să facă film, nu de rau cum pare, cu final. Dar chiar final este de fapt WTF, şi nu într-un mod bun.

Notă: Vezi Blades Of Blood online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme Noi Online!


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Blades Of Blood 2010

Filmul: Danny the Dog online


An apariție:  2005
Categoria: Drama, Actiune, Crima
Actor Principal: Jet Li
Nota film: 7,0/10
Despre filmul Danny the Dog 2005 :

Bart şi o mulţime de criminali ajunge la clădirea Apartament lui Sam de a captura Danny. Frantic, Danny se ascunde Sam şi Victoria, în dulapul lor, şi pe care o conduce pentru a scoate huligani peste tot în clădire. Apoi, se confruntă cu off împotriva unui atacator (Michael Ian Lambert), cu competenţe similare cu propriul său; Danny cele din urmă, îl face să cadă la moartea sa pe masina lui Bart. Un răzbunător Bart Danny urmăreşte prin clădire cu un pistol, în cele din urmă îl prinde în apartamentul lui Sam. El ameninţă pentru a trage pe tragaci, toate în timp ce el spune că el niciodată nu a fost menit pentru un alt fel de stil de viaţă. Dar el scade arma şi în loc să ia un guler, spune Danny să vină acasă. Danny incet avans faţă de guler, dar se opreşte Bart la ultimul minut şi dezarmează-l. El continuă să bată cu furie Bart, cauzand Sam şi Victoria pentru a izbucni şi frenetic cerşească Danny nu de a ucide, cu toate acestea, un învins Bart ordine Danny altfel. Bart spune Danny atunci el va fi întotdeauna un animal, la care răspunde de Sam zdrobitor-un vas de flori pe cap, bată-l inconştient. Danny, Sam, şi Victoria îmbrăţişa.

Notă: Vezi Danny the Dog online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme Noi !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Danny the Dog 2005

Filmul: 4:44 Last Day on Earth online


An apariție:  2011
Categoria: Drama, Fantastic, SF
Actor Principal: Willem Dafoe
Nota film: 4,6/10
Despre filmul 4:44 Last Day on Earth 2011 :

Care ne lasă cu un fals câteva premise: natura umană brusc schimbarea de bun (sau cel puţin lumesc), că suntem cumva cauza sfarsitul lumii, şi că nivelurile de ozon sunt în scădere rapid (acestea nu sunt, prin urmare, de departedeclinul total este de 3-6%), şi că ne-ar face nimic pentru a opri acest dezastru. Dacă am confrunta cu o catastrofa la nivel mondial, atunci ne-ar putea lansa orbitale fabrici pentru a produce ozon de oxigen din apropiere sau să găsească o modalitate de a elimina CFC mai devreme decat se intampla in mod natural. Dar stiinta este întotdeauna doar un doom-Sayer sau cauza de doom în filme de acest gen.
Am fost surprins de lungimea de scene de sex iniţială. Dacă doriţi să vedeţi o scena de sex prelungit cu nuditate v-ar căuta, probabil, în materialul grafic chiar mai mult, cu mai bine cauta artiştilor interpreţi sau executanţi. Eu nu sunt sigur care aceste scene au fost destinate, dar acestea au fost doar o distragere a atenţiei pe care am avut de repede-înainte prin intermediul.

Notă: Vezi 4:44 Last Day on Earth online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme Online Noi !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

4:44 Last Day on Earth

marți, 10 iulie 2012

Filmul: Cleanskin online


An apariție:  2012
Categoria: Crima, Drama, Thriller
Actor Principal: Sean Bean
Nota film: 6,5/10
Despre filmul Cleanskin 2012 :

Nu este ceva despre thrillere britanice, care le conferă un avantaj de granule de peste omologii lor americani. Thrillere americane, cu des-lor exagerate bugetele par să se asocieze de fiori 'cu explozii masive şi urmăriri de maşini care, pentru mine, simt clatite la concedieri. Peste aici, prin amabilitatea de bugete limitate, thrillere sunt mult mai retinuti, obţinerea de efecte dorite prin os-ronţăit violenţă, personaje clocitoare şi o pregătire mai greu în realitate. În ciuda câteva elemente subiect incomode, Cleanskin căpuşe cele mai multe cutii pentru un thriller britanic solidă, şi nu doar pentru că Sean Bean este de sine lui trista de obicei în el (deşi faptul că ajută).

Notă: Vezi Cleanskin online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme 2012 online !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Cleanskin 2012

Filmul: Invisible Target online


An apariție:  2012
Categoria: Actiune, Crima
Actor Principal: Nicholas Tse
Nota film: 6,7/10
Despre filmul Invisible Target 2012 :

Un camion blindat care 100 milioane dolari în numerar este atacat de o grupare criminală, care se numeşte "Ronin Gang", cu explozivi, se opreşte la o intersectie in fata unui magazin de bijuterii. Toate gărzile de securitate au fost împuşcaţi cu excepţia unuia, în timp ce ofiţerii de poliţie care au răspuns au suferit accidente grave în conformitate cu focuri de armă a membrilor bandei înarmate. Exploziile ucis civili, de asemenea, mai multe, inclusiv o doamnă în magazin. Şase luni mai târziu, reapare aceleaşi gasca din Hong Kong, rănind un grup de poliţişti, două critic, în timpul unei verificări la faţa locului.Femeia morţi în magazin de bijuterii a fost logodnica CID detectiv Chan Chun, în timp ce poliţistul rănite sunt conduse de inspectorul Trainee Fong Yik-Wei. Ambele ofiţeri promit răzbunare pe banda penal.
Regele Wai-ho este un poliţist începător a cărui frate mai mare, regele Wai-tat, de asemenea, un ofiţer de poliţie, a fost lipsă pentru o perioadă îndelungată. Profund deranjat de acuzaţiile de poliţie că fratele său a devenit o parte din grupare criminală în timp ce infiltrarea ca un agent sub acoperire, el a fost suspendat de la obligaţia ca urmare a acestei conexiuni cu fratele său, acum a vrut, şi mai târziu se confruntă atât Chan şi Fong, care cer unde fratele său .

Notă: Vezi Invisible Target online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme online 2012 !


Partea 1 OnlinePartea 2 OnlineTrailer VIDEO

Invisible Target 2012

Filmul: Being Flynn online


An apariție:  2012
Categoria: Comedie, Drama
Actor Principal: Paul Dano
Nota film: 6,5/10
Despre filmul Being Flynn 2012 :

O lovitură la începutul anului "Fiind Flynn" prezinta Robert De Niro, în spatele roţii de un taxi galben, iar la sol se schimbă sub film. Pentru a convoca la rolul său cel mai reprezentativ trebuie să reprezinte credinţa lui De Niro, în acest film. Pot să înţeleg de ce a simţit că multă credinţă în proiect, dar eu nu sunt sigur că filmul pe care o merită.
De Niro joaca Jonathan Flynn, într-o lui estimarea proprie a trei cei mai mari scriitori americani (altele: Mark Twain şi JD Salinger). Lucrul într-un adăpost fără adăpost din New York City, Nick Flynn re-descoperă tatăl său, un escroc şi auto-proclamat poet. Simţind probleme în viaţa lui, Nick se luptă cu noţiunea de a ajunge din nou la tatăl său.

Notă: Vezi Being Flynn online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme 2012 !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Being Flynn 2012

Filmul: Albatross online


An apariție:  2011
Categoria: Drama
Actor Principal: Felicity Jones
Nota film: 5,9/10
Despre filmul Albatross 2011 :

Tamzin Rafn a scris scenariul de Albatross la sfârşit de săptămână pe parcursul a trei luni, în timp ce lucrează cu normă întreagă în timpul săptămânii.
Tema filmului recurentă, o dorinta de a scăpa de ceva deţinerea spatele ei, este derivat din experienţele personale Rafn lui. Rafn a crescut în oraşul liniştit de Worthing pe coasta de sud a Angliei, şi-a petrecut anii adolescenţei ei doresc să plece. Potrivit ei, "împingând limitele a venit ca urmare a că a fi o realitate în adolescenţă Este doar aşa se dovedeşte că a fi un coşmar vine în mod natural la mine.. Şi scris Emilia a fost scris ca o versiune de mine, dar adăugarea de caracteristici pentru a face se cinematografică şi care a însemnat dându-i ceva tragedie şi inima pentru a explica comportamentul ei.

Notă: Vezi Albatross online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme Online Noi !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Albatross 2011

Filmul: Keyhole online


An apariție:  2011
Categoria: Drama, Thriller
Actor Principal: Jason Patric
Nota film: 5,4/10
Despre filmul Keyhole 2011 :

Filmul a primit recenzii pozitive, în general, cu unele critici folosind cuvinte cum ar fi dolarul bizar, unic, şi spellbinding.Steve de Wall Street Journal au lucruri pozitive de spus despre Guy Maddin regizorul declarând că "Keyhole" dovedeşte că directorul este ca fermecând în pixeli ca în celuloid. "AO Scott de New York Times a dat, de asemenea, un film de revizuire pozitivă spunând:" "Keyhole" poate fi, de asemenea, un refugiu perfect în lumea bizară şi fertil al unui artist de film unic "Alonso Duralde. raved despre film în Wrap chemarea Keyhole ", un peisaj de vis delicios de perturbator pentru publicul care doresc sa urmeze unul dintre artiştii de astăzi de film cele mai fascinante pe un alt drum sălbatic." Village Voice scriitor Karina Longworth lăudat filmul spunând că este "uimitoare să se uite la ... manual, logica-sfidează, şi magic.

Notă: Vezi Keyhole online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme Online !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Keyhole 2011

Filmul: Dead Season online


An apariție:  2012
Categoria: Horror
Actor Principal: James C. Burns
Nota film: 4,2/10
Despre filmul Dead Season 2012 :

Puteţi raporta erori şi omisiuni de pe aceasta pagina pentru a managerilor de baze de date IMDB. Acestea vor fi analizate şi aprobate în cazul în care vor fi incluse într-un viitor update. Făcând clic pe "Update" buton vă va duce printr-un proces pas-cu-pas.
Internet Movie Baza de date nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul pe site-uri externe legate de această pagină. Link-urile sunt furnizate "aşa cum este" cu nici o garanţie, expresă sau implicită, pentru informaţiile furnizate în cadrul acestora.

Notă: Vezi Dead Season online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme Noi !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Dead Season 2012

Filmul: A Mile in His Shoes online


An apariție:  2011
Categoria: Familie, Drama
Actor Principal: Luke Schroder
Nota film: 5,6/10
Despre filmul A Mile in His Shoes 2011 :

O milă în pantofii lui, adaptat de la un roman de Frank Nappi, urmează Mickey, un jucator de baseball cu sindromul Asperger, prin intermediul unui sezon pe sobolani Clayton, Ohio, River.Romanul, la rândul său, în conformitate cu blurb DVD, a fost "bazat pe o poveste adevarata." Acesta a fost iniţial văzut pe Music Channel Evanghelia.
Director William exceleaza la Dragi arată provocările cu care se confruntă pe Mickey movila, oferind telespectatorilor sclipiri de ceea ce se întâmplă în mintea lui, el este de multe ori se imagina înapoi la fermă pentru a bloca zgomotul de mulţime, ca el terenuri. Între fotografii ale lui Mickey congelare el lasă vestiar şi blur literală a activităţii vede pe teren, frica lui Mickey este vizibilă într-un mod eficient atunci când ajunge pentru prima dată în Clayton. Telespectatorii ajunge să simtă teama, cu Mickey, şi aceste atinge un drum lung spre a face film.

Notă: Vezi A Mile in His Shoes online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme online noi !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

A Mile in His Shoes 2011

Filmul: Peaceful Warrior online


An apariție:  2006
Categoria: Drama, Romantic, Sport
Actor Principal: Scott Mechlowicz
Nota film: 7,0/10
Despre filmul Peaceful Warrior 2006 :

La începutul a parcelei, Dan Millman (Scott Mechlowicz) este un student de universitate, precum şi o gimnastă la nivel local faimos care viseaza de a câştiga un concurs Campionatul National. El suferă de nelinişte, şi, pe de o ocazie Dan încearcă să compenseze pentru neliniştea rulând pe străzile înainte de răsărit. La un post de masina de serviciu, el întâlneşte un om vechi (Nick Nolte), care pare să ştie mai multe despre problema lui Dan Dan decât se ştie, pe care mai târziu Dan porecle "Socrate". Dan este perturbat de cunoştinţe Socrate "; de faptul că Socrate a apărut într-un coşmar, ca om de serviciu fără chip, îmbrăcat în pantofi nepotrivite (prin care este identificat în viaţa de veghe), care mătură de până la piese de picior spulberat lui Dan, şi deomul vechi de viteză extraordinară, agilitate, şi co-coordonare. Ca un rezultat al expunerii sale la ultimul, Dan încearcă să înveţe secretul din spatele ei.

Notă: Vezi Peaceful Warrior online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme online gratis !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Peaceful Warrior 2006

luni, 9 iulie 2012

Filmul: Black Cobra online


An apariție:  2012
Categoria: Actiune
Actor Principal: Cary-Hiroyuki Tagawa
Nota film: 2,7/10
Despre filmul Black Cobra 2012 :

Cobra negru este unul dintre cele mai mari bande de stradă de imigranţi din Danemarca şi este reprezentată în majoritatea oraşelor mari daneze, cu aproximativ 100 de membri.Gasca este de asemenea activă în Suedia, după ce sa stabilit în cartierul Malmö Rosengård şi suburbiile de la Stockholm din Tensta şi Rinkeby. Ei controlează, de asemenea, o banda de tineri numit Scorpionii Negri. Ele sunt implicate în traficul de droguri, şantaj şi crimă. Poliţia a descrie Cobra Negre, ca o reţea de liber compus din personalităţi de conducere puternice.
Cobra Neagră a fost înfiinţată în Roskilde, în anul 2000. În martie 2009, membrii Cobra Neagră au fost arestaţi în Malmö pentru o companie de estorcare de bani de protecţie şi trafic de droguri ilegale. Negru membrii Cobra poartă tricouri albe şi negre, cu o emblema de pe spate de o cobra in pozitie de atac. Cele tricouri au, de asemenea, Cobra Neagră scris pe ele, deasupra emblemei în engleza veche stil de scriere.

Notă: Vezi Black Cobra online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme noi 2012 !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Black Cobra 2012

marți, 3 iulie 2012

Filmul: American Beauty online


An apariție:  1999
Categoria: Drama
Actor Principal: Kevin Spacey
Nota film: 8,5/10
Despre filmul American Beauty 1999 :

Lester Burnham (Kevin Spacey) este un scriitor de varsta mijlocie, care dispreţuieşte revista slujba. Soţia lui, Carolyn (Annette Bening), este un ambiţios real-estate broker; lor de şaisprezece ani, fiica, Jane (Thora Birch), are oroare de părinţii ei şi are stima de sine scazuta. Vecinii de Burnhams de noi sunt pensionaţi Statele Unite Marine Corps colonelul Frank Fitts (Chris Cooper), şi soţia sa introvertit, Barbara (Allison Janney), fiul lor adolescent, Ricky (Wes Bentley), este un fumator de marijuana secret şi dealer de droguri pe care colonelul subiecţi la un stil de viaţă disciplina strictă. Ricky, care a fost forţat într-o academie militară şi spital de boli mentale, isi petrece timpul de înregistrare împrejurimile sale cu o camera video, el ţine de zeci de clipuri video inregistrase in dormitorul lui.
Lester devine îndrăgostit nebuneşte cu prietenul majoreta lui Jane, Angela Hayes (Mena Suvari), dupa ce a vazut-o rutina de a efectua o jumătate de ora de dans la un joc de baschet a şcolii. El începe să aibă fantezii sexuale despre Angela, în care petalele de trandafir rosu sunt un motiv recurent. Carolyn incepe o aventura cu un rival de afaceri, Buddy Kane (Peter Gallagher).

Notă: Vezi American Beauty online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme Online !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

American Beauty 1999

Filmul: Vertigo online


An apariție:  1579
Categoria: Mister, Thriller, Romantic
Actor Principal: James Stewart
Nota film: 8,5/10
Despre filmul Vertigo 1579 :

După o urmărire pe acoperiş, în care rezultatele sale latente acrofobie în moartea unui ofiţer de poliţie, San Francisco detectiv John "Scottie" Ferguson se retrage, petrece o mare parte din timpul său cu fosta sa logodnica-lemn Midge. Scottie incearca sa cucereasca treptat frica lui Midge, dar sugerează un alt şoc emoţional ar putea fi singurul remediu. O cunoştinţă, Gavin Elster, solicită Scottie la coadă soţia sa, Madeleine, pretinzând că a fost posedată; Scottish fără tragere de inimă este de acord. A doua zi urmează Scottie Madeleine la un florar pentru un buchet de flori, lângă ea vizitează mormântul Carlotta Valdes, apoi ea vizitează un muzeu de artă în cazul în care ea sta uitam Portret de Carlotta, o pictura de o femeie asemănătoare cu ea. În cele din urmă, ea a intra în hotel McKittrick, dar atunci când Scottie investighează, ea lipseşte şi grefierul insista ca nu a fost acolo.

Notă: Vezi Vertigo online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme Online Gratis Subtitrate !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

Vertigo 1958 online

Filmul: Alien online


An apariție:  1979
Categoria: Horror, SF
Actor Principal: Sigourney Weaver
Nota film: 8,5/10
Despre filmul Alien 1979 :

Comercial de remorcare Nostromo nava este pe o excursie de întoarcere de la Thedus pe Pamant, tractiune o rafinărie şi de douăzeci de milioane de tone de minereu minerale, şi care transportă sa de şapte-membru al echipajului în stază. La primirea unei transmisii de origine necunoscută dintr-un asteroid din apropiere, computerul navei trezeşte echipajului. Acţionând în baza ordinelor de plată de la angajatorii lor corporative, echipajul desprinde Nostromo din rafinărie şi de terenuri pe asteroid, rezultând în unele daune la navă. Capitanul Dallas (Tom Skerritt), Executive Officer Kane (John Hurt), şi Navigator Lambert (Veronica Cartwright), stabilite pentru a investiga sursa de semnal, in timp ce mandatul de ofiţer Ripley (Sigourney Weaver), Stiinta Ofiţer de frasin (Ian Holm), şi Inginerilor Brett (Harry Dean Stanton), şi Parker (Yaphet Kotto), rămâne în spatele pentru a monitoriza progresul şi de a face reparatii.

Notă: Vezi Alien online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme Online Noi !


Server 1 Online

Vezi Filmul Online Aici !

Trailer VIDEO

Alien online 1979

Filmul: City Lights online


An apariție:  1931
Categoria: Comedie, Drama, Romantic, Dragoste
Actor Principal: Charles Chaplin
Nota film: 8,6/10
Despre filmul City Lights 1931 :

Oficialii de la un oraş sunt dedicandu-o statuie nou, dar atunci când este prezentat, Tramp Chaplin este descoperit doarme pe ea. El este urmărit în afara de mulţime. Sărac şi fără adăpost el rătăceşte pe străzi, obtinerea chinuit de două Newsboys. El se întâmplă pe o fetita cu flori orb (Virginia Cherrill), şi cumpără o floare. Doar atunci când ea este pe cale să-i dea schimbarea lui, devine un om într-o maşină în apropiere şi conduce departe, făcând-o cred că Tramp a condus off.Tramp nu corectează ei şi slinks departe.Fata de flori se întoarce acasă la viata simpla, cu bunica ei (Florenţa Lee) Asta seara, spaţiile navelor tramp, într-un milionar beat (Harry Myers), care încearcă să se sinucidă..Tramp convinge-l să trăiască, după care a dus milionari-l cu daruri. Ei reveni la conacul milionar, în cazul în care Tramp devine o schimbare de haine, şi apoi ieşi în oraş, în cazul în care Tramp provoacă neatenţie mult haos. În dimineaţa următoare, se întoarce la conac.Fata de flori merge de, astfel încât Vagabondul milionar cere pentru bani şi apoi cumpără toate florile ei şi conduce casa în milionar Rolls-Royce. Ea spune bunica ei despre ei pretendent bogat. Cand revine tramp la conac, milionar dezmeticit şi a urât-l respinge.

Notă: Vezi City Lights online gratis subtitrat in romana HD .
  Vizionare Plăcută de Filme Noi !


Server 1 OnlineTrailer VIDEO

City Lights 1931